Deze site gebruikt cookies om te functioneren (bijvoorbeeld de verbinding behouden).

Spartan in actie voor UNICEF

{{ collected_gift_amount_formatted }} opgehaald

Obstakels, plezier en een beetje afzien

Spartan staat voor obstakels, veel plezier en een beetje afzien. In het Hemelvaartweekend van 20 en 21 mei is het weer één groot obstakelparadijs in Zandvoort met een gezellig evenemententerrein midden in het dorp. Er worden dat weekend vier races georganiseerd die zullen variëren in afstand en het aantal obstakels. De Sprint en Night Sprint: 5 kilometer met 21 obstakels, de Super van 10 kilometer met 28 obstakels en de Beast van maar liefst 21 kilometer met 42 obstakels. Ook is er een leuke Spartan Kids van 800m (4-6jr), 1600m (7-9jr) en 3200m (10-15jr) met 17 kleine obstakels. Voor mensen met een fysieke beperking is er zelfs een Para-race. Zij racen de Super van 10km op zondag.

Elkaar helpen

Spartan staat bekend om “elkaar helpen”. Samen doe je een Spartan-race. Soms help je een ander en soms heb je zelf hulp nodig bij een obstakel. Je staat altijd klaar voor elkaar. UNICEF staat in zijn geheel in het teken van helpen van kinderen wereldwijd. Anderen helpen is nu misschien wel belangrijker dan ooit. Dus kom in actie met Spartan en UNICEF en help met het voeden, beschermen en scholen van kinderen.

Korting!

Spartan geeft het eerste zetje en biedt de eerste 50 aanmelders die een UNICEF-actiepagina aanmaken een kortingscode van 100% en de tweede 50 aanmelders een kortingscode van 50%. Maar daar verwachten we wel iets voor terug. Wij vragen jou om via de persoonlijke actiepagina geld in te zamelen voor UNICEF. Vertel je familie en vrienden over die sportieve prestatie die jij op 20 of 21 mei tijdens Spartan Race Zandvoort gaat afleggen en vraag of ze jou willen sponsoren. Ga jij het meeste geld inzamelen?

Wat moet je doen?

  1. Start je eigen actiepagina via de knop START EEN ACTIE bovenaan deze pagina.

  2. Deel de url van jouw actiepagina met Spartan en ontvang binnen 24 uur je kortingscode voor de Spartan Race. Wees er snel bij! Instructies vind je in je bevestigingsmail.

  3. Via de mail van Spartan registreer je dan met de gekregen korting voor de Kids-race, Sprint of Night Sprint van 5km, de Super van 10km of misschien wel de Beast van 21km.

Start met trainen en start met geld inzamelen op jouw persoonlijke actiepagina. Laat iedereen weten wat je van plan bent en stuur ze de link van jouw pagina om te doneren. Iedere euro gaat naar UNICEF en samen zorgen we ervoor dat ieder kind, kind kan zijn. Altijd en overal!

Sponsor je liever een actie? Hieronder vind je al onze actievoerders op een rij die je kan steunen.  (actievoorwaarden)


Meest succesvolle actievoerders