Deze site gebruikt cookies om te functioneren (bijvoorbeeld de verbinding behouden).

Unicef Virtual Sport Challenge 2022

{{ collected_gift_amount_formatted }} opgehaald

Samen komen wij in beweging voor kinderen op de vlucht, jij doet toch ook mee?

Van 7 april (Wereldgezondheidsdag) tot en met 18 april (tweede paasdag) houdt UNICEF regio Breda de Virtual Sport Challenge. In deze periode zullen we gezamenlijk de afstand af leggen van Afghanistan naar Nederland.

Kinderen op de vlucht voor geweld, zoals in Afghanistan, Syrië of nu in Oekraïne, moeten vaak een lange, gevaarlijke route afleggen voor een veilige haven. Dit jaar is onze totale streefafstand 5.700 kilometer en voor het meedoen zijn er maar liefst 5(!) categorieën met verschillende afstanden die verspreid over 12 dagen afgelegd kunnen worden:

Wandelen ( 10 km, 21,1 km of 42,2 km)

Hardlopen (10 km, 21,1 km, 42,2 km)

Fietsen (25 km, 50 km, of 100 km)

Wielrennen (100 km, 200 km of 300 km)

Door middel van deze actie kunnen onder andere levensreddende middelen zoals water, eten en dekens, maar ook psychosociale ondersteuning aan kinderen op de vlucht worden geboden.

Deelnemers aan de actie die een eigen challenge aangaan, kunnen op dit platform een actie aanmaken om zich te laten sponsoren en zo nog meer impact te maken me deelname aan de challenge!

UNICEF creëert samen met JOU het verschil in de wereld, wil je ook mee doen aan de challenge? Meld je snel aan via onderstaande link:

Meest succesvolle actievoerders

Dit zijn de meest succesvolle actievoerders voor dit evenement. Zoek je een bepaalde actiepagina? Kijk dan op de lijst met alle actievoerders.